سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و گفته‏اند که در روزگار خلافت عمر بن خطاب از زیور کعبه و فراوانى آن نزد وى سخن رفت ، گروهى گفتند اگر آن را به فروش رسانى و به بهایش سپاه مسلمانان را آماده گردانى ثوابش بیشتر است . کعبه را چه نیاز به زیور است ؟ عمر قصد چنین کار کرد و از امیر المؤمنین پرسید ، فرمود : ] [ قرآن بر پیامبر ( ص ) نازل گردید و مالها چهار قسم بود : مالهاى مسلمانان که آن را به سهم هر یک میان میراث بران قسمت نمود . و غنیمت جنگى که آن را بر مستحقانش توزیع فرمود . و خمس که آن را در جایى که باید نهاد . و صدقات که خدا آن را در مصرفهاى معین قرار داد . در آن روز کعبه زیور داشت و خدا آن را بدان حال که بود گذاشت . آن را از روى فراموشى رها ننمود و جایش بر خدا پوشیده نبود . تو نیز آن را در جایى بنه که خدا و پیامبر او مقرر فرمود . [ عمر گفت اگر تو نبودى رسوا مى‏شدیم و زیور را به حال خود گذارد . ] [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :3
بازدید دیروز :1
کل بازدید :9912
تعداد کل یاداشته ها : 1
103/2/22
5:50 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
محمدقاسمی پیربلوطی[0]
مشاوره تربیتی کودکان ونوجوانان؛مشاور تحصیلی ، آمادگی وبرنامه ریزی کنکور، مشاور اضطراب وافسردگی وکنترل استرس کنترل خشم ، مشاور ازدواج وخانواده ،برگزاری کارگاه مهارت های زندگی برای دانشجویان ،دانش آموزان وکارکنان ادارات، رفتار سازمانی کارکنان استادیار تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ghasemi481@yahoo.com

خبر مایه
پیوند دوستان
 
محمد فرامرزی بابادی

 

از دوران قدیم تا گذشته‌ای نه چندان دور بواسطه جهل و عدم اطلاع از بیماری اسکیزوفرنیا، این بیماری به عوامل ناشناخته ماوراء الطبیعی یا شیطانی منتسب می‌گردید و به همین دلیل افراد مبتلا طرد شده و مورد شماطت قرار می‌گرفتند، مثلاً زمانی با اعتقاد به اینکه روح بیمار توسط ارواح پلید تسخیر شده بیمار را بسته و تنبیه بدنی می‌کردند تا روح شرور از بدن وی خارج شود.

امروزه با پیشرفت علم و دانش، عقاید انحرافی و خرافی در مورد این بیماری از بین رفته است ولی هنوز باورهای غلط در سطح جامعه و گروهی از مردم وجود دارد که گاه و بیگاه باعث برخوردهای غیرمنطقی با این بیماران می‌شود. در زیر چند نمونه از این باورها غلط ذکر شده‌اند.

غلط: بیماری اسکیزوفرنیا نادر و وقوع آن غیرمعمول است.

واقعیت: این بیماری نادر نیست، 5/1- 1 درصد افراد جامعه در طول عمر به آن مبتلا می‌شوند و علت آن نژاد، وضع اقتصادی، اجتماعی، تحصیلات و روش‌های تربیتی نمی‌باشد.

 

غلط: بیماری اسکیزوفرنیا با بعضی درمان‌ها کاملاً بهبود یافته و ریشه کن می‌گردد و نیاز به مصرف طولانی مدت دارو نیست.

واقعیت: علیرغم بهبودی قابل توجه در اکثر بیماران، درصدی از این بیماران نیازمند استفاده طولانی مدت از دارو هستند.

غلط: بیماری اسکیزوفرنیا مُسری است.

واقعیت: این بیماری به هیچ وجه از طریق معاشرت، تماس‌های بدنی منتقل نمی‌شود و مُسری نمی‌باشد.

غلط: بیمار مبتلا به اسیکزوفرنیا بدطینت و زشتخو است.

واقعیت: روحیات این افراد شبیه افراد عادی است و فقط در صورت عود بیماری رفتارهای غیرمنطقی بروز می‌کند که ناشی از شرایط بیماری است.

غلط: بیماری اسکیزوفرنیا ناشی از ضعف روحیه است.

واقعیت: بیماری ناشی از ضعف اراده و روحیه نیست بلکه کنترل علائم بیماری از عهده فرد مبتلا خارج است و ربطی به سعی و کوشش وی ندارد.

غلط: بیمار اسکیزوفرنیا متجاوز و خطرناک است.

واقعیت: میزان آسیب و صدمه به دیگران توسط این بیماران بیشتر از سایر مردم در جامعه نیست. این باور باعث انزوا و در خود فرورفتن بیشتر این بیماران می‌شود. 

غلط: بیماری اسکیزوفرنیا نشانه عقوبت الهی و ناشی از گناه است.

واقعیت: این بیماری، همانند دیگر بیماری‌های انسان بوده و تنها نشانه‌ها و علائم آن متفاوت است و هیچ ربطی به مسائل ماور الطبیعه ندارد.

 

غلط: بیماری اسکیزوفرنیا ناشی از کم هوشی بیمار است.

واقعیت: بیماری اسکیزوفرنیا ارتباط با میزان هوش ندارد. این بیماری در افراد باهوش نیز دیده می‌شود.

غلط: هیچ کاری از بیمار مبتلا به اسکیزوفرنیا ساخته نیست.

واقعیت: با کنترل دارویی بیمار مبتلا به اسکیزوفرنیا می‌تواند به جامعه بازگشته و فعالیت‌های معمول زندگی داشته باشد. در حال حاضر بسیاری از بیماران کار می‌کنند و زندگی معمولی دارند.

غلط: می‌توان به بیمار مبتلا به اسکیزوفرنیا دروغ گفت، او متوجه نمی‌شود.

واقعیت: این افراد قدرت تشخیص را دارند و فریب آنها تنها باعث بدگمانی بیشتر آنان می‌گردد


90/8/15::: 11:35 ع
نظر()